Om oss

Wallco är framtagen och utvecklad i samarbete med Sveriges lantbruksuniversitet och den unika sammansättningen grundas på forskning. Den är utprovad och testad i det samarbetet för att uppnå en sammansättning av mineraler och spårämnen som är optimal för växterna.

Wallco är en mycket avancerad växtnäringsprodukt unik i sitt slag. Wallco innehåller alla essentiella växtnäringsämnen, i bevisat optimala proportioner för växters behov, enligt banbrytande och prisbelönt forskning vid SLU. Dess egenskaper optimerar tillväxt och kvalitet, som vackrare prydnadsväxter, motståndskraftigare trädgårdsväxter och snabbväxande frukter och grönsaker med mer smak. Kort sagt Wallco ger maximerad produktivitet med minimerad miljöpåverkan.

Den är tillverkad så att näringsämnena ska vara lätta att ta till sig och därmed blir det också minimalt läckage till jord och grundvatten. Näringen är mycket koncentrerad och det gör Wallco till ett hållbart alternativ.

Vi har en stark tilltro till Wallco och hoppas att vi kan få ännu fler att upptäcka en produkt som varit flera generationers val för ett grönare liv.

Wallco Växtnäring – Optimerad balans för behovsanpassad gödsling!